Lasse Normann Hansen vinder Bronze ved bane VM i Australien

Lasse vidste idag at skal man vinde medaljer ved VM på bane, så er det ikke nogen dårlig baggrund at have trådt sine barnetråd på Odense Cykelbanen.

Lasses bronzemedalje i Omnium er selvfølgelig sikret i tæt samarbejde med DCU og Landstræner Casper Jørgensen, også fra Odensebanen, da de jo har sikret ham de optimale forberedelsesmuligheder gennem landsholdet.

Men Odensebanen er hans startsted, og det er her han har fået de grundlæggende færdigheder, og det er vi stolte af på Odense Cyklebane.

Inden sommerferien, ved vi om vi skal blive ved med at lave gode baneryttere. Da ved vi om den nye cykelarena bliver til noget. Det er næsten lige så spændende som omnium konkurrencen har været i dag. Det er close race om der er nok økonomi til det, men vi er lige så optimistiske som det danske banelandshold var omkring Lasse!

Men det er også vigtigt, for vi har meget svært ved at motivere rytteren til at drage til Ballerup flere gange om ugen, om vinteren, som det har krævet de senere år. Antallet af ryttere der gør det, er faldede, da det altid er på hverdage, så hvis det lykkes med den nye bane, så har vi også ryttermaterialet til at fortsætte.
Så der skal lyde et kæmpe tillykke fra Odensebanen med det super flotte resultat.

Reception for Lasse på Odensebanen.

Vi vil senere, en gang i næste uge, invitere til en reception for Lasse, hvor man kan komme og lykønske ham, og ønske ham held og lykke mod OL.

Lige så snart vi ved hvornår han er hjemme vil vi sende invitaionen ud.

Med venlig hilsen
Claus Rasmussen