På DR - P4 Fyn Nyheder, kan man idag, den 25. september læse følgende:

Så sent som i onsdags var man nødsaget til at aflyse en træning på Odense cykelbane på grund af regn, men aflyste træningstider og dårlige forhold på cykelbanen vil inden længe være fortid, hvis det står til de odenseanske politikere.

I budgetforliget, der blev indgået i går, blev man nemlig enige om lave en ny udbudsrunde omkring cykelbanen. Borgmester Anker Boye:

- Derfor har vi aftalt, at vi laver et nyt udbud. Det sker meget hurtigt, og derefter skal vi have finansieret det som det koster. I dag har vi slået sømmet i at pengene kommer på plads i forhold til den løsning udbuddet giver, og så får Odense også den cykelbane de så længe har fortjent, siger Anker Boye.

En af de mest ivrige fortalere for en ny cykelbane i Odense har i lang tid været Claus Rasmussen, der er formand for Cykel Odense, og derudover sidder i Dansk Cykel Unions baneudvalg. Og han er glad for den nye udmelding fra politikerne - det vil nemlig gavne talentmassen.

- Der vil komme et kæmpe boom for baneryttere, og ikke kun i Odense. Vi kommer til at håndtere baneryttere fra det meste af Syddanmark, siger Claus Rasmussen.

Sidst man satte renoveringen af cykelbanen i udbud skrinlagde man projektet, fordi det blev dyrere, end man havde regnet med.