TV2 Fyns Sportslørdag blev i år afholdt lørdag den 12. januar og tilskuerantallet var så stort som aldrig før.

Cykling Odense var vanen tro repræsenteret med en flot stand helt op og ned af hovedscenen - en scene som dette år var ekstra flot - da Odense Symfoniorkester denne gang var "husorkester".

Årets sportsnavn blev Lasse Normann, hvilket vi som klub naturligvis er meget stolte over, men hvad var Lasse blevet til uden Ulla Rasmussen og alle de frivillige ledere?

 

Årets frivillige leder

Ulla, var dette år blandt de tre nominerede ledere til prisen "Årets frivillige leder".

Ulla var i skarp konkurrence med Bjarne Christensen fra Fjordarger Idrætsforening og Michael Max Hansen fra Tarup Idrætsforening.http://www.cyklingodense.dk/images/Dokumenter/trainingmtb.pdf

Det blev Bjarne Christensen der løb med æren, og der skal lyde et stort til lykke til alle tre nominerede og naturligvis ikke mindst en meget stor tak til Ulla for de mange års arbejde du har lagt i klubben - et arbejde som har medvirket til flotte resultater og mange store ryttere, hvoraf Lasse Norman altså er sidste skud på stammen.

Du kan se hele udsendelsen fra TV2 Fyns Sportslørdagsudsendelse ved at trykke  her 

 

Motivation for indstilling af Ulla Rasmussen til årets frivillige leder

Ulla startede som banetræner i Cykling Odense tilbage i 1990, parrallet med at hun også havde sin aktive karriere.

Som et supplement til trænergerningen indtrådte hun allerede her i klubbens ungdomsudvalg.

I en periode var Ulla også formand for ungdomsudvalget, men lysten til trænergerningen var stadig stor, hvorfor Ulla siden da ”kun” har siddet i udvalget.

Ulla har således virket som træner i alle årene.

Vores senere års VM og OL medaljetagere Casper Jørgensen, Alex Rasmussen og Lasse Normann har alle været under Ullas vinger.

I alle årene har Ulla været klar i trænergerningen to til tre gange om ugen, stort set hele året.

Selv ferierne har været præget af cykelsporten når der har været træning op til mesterskaber og mange forskellige stævner.

Cykling Odense er en driftig klub, og der har været mange arrangementer gennem årene, lige fra børneløb på banen, til DM på landevej (hvert 3. år siden 2002) og Fyen Rundt (hvert år) på landevejen, for den voksne elite.

Ulla har været en del af alle de arrangementer, stort set uden undtagelser såvel på dagen som i alt det praktiske arbejde op til selve arrangementet.

Ulla er den type frivillig leder som uden at tænke over det afspejler klubbens værdier:

  •  hun tager ansvar for sig selv og klubbens aktiviteter – hun er ansvarlig
  • hun får tingene til at ske - hun er proaktiv
  • tingene skal gøres ordentligt – hun er professionel
  • der skal være plads til sjov og hygge – hun er social