Fyens Stiftidende
I 1771 fik Christian Gormsen Biering…
Riwall
Liftudlejning
Konica Minolta
Velkommen til Konica Minoltas Business…
MuliXpertenlogo.jpg
Xtreme
Det danske varemærke Xtreme blev skabt…
Bergholdt
Med masser af erfaring fra 15 år i…
Kingo-Tech | Vi samler dine IT tråde
Kingo-Tech er en Odenseansk IT…
Climacell - NAturlig isolering
Climacell Nature - borfri…
Skousen - Bolbro
Danmarks førende og mest erfarne…
Rosa Danica
Rosa Danica A/S er en moderne…
Bryggeriet Vestfyn
A/S Bryggeriet Vestfyen er et…
Skoda Odense
ŠKODA Odense er en del af Semler…
Nyt Syn - Otterup
NYT SYN præsenterer nu, i samarbejde…
SRAM
Cycle Service Nordic ApS er nordisk…
Odense Cykelbane
Odense Cykelbane

Kommende begivenheder

02 dec 2017 12:30 -
Julehygge i klubhuset for børn
31 dec 2017 10:00 - 12:30
Champagnecykling

Søgefunktion

Hjemmeside statistik

Antal visninger af artikler
911001

En vellykket sommercamp er netop afsluttet.

 

En flok ryttere og forældre valgte i år at bruge 5 dage i Sverige.

 

Menuen stod på:

 

  • 6 træningspas i det svenske terræn.

 

  • Hyggeligt samvær

 

Dag 1. 

Rytterne ankom hen ad eftermiddagen og Gustav der denne dag fyldte 15 år blev fejret. Derefter blev den nærliggende sø udforsket. Således kunne kagen sætte sig en smule inden den første tur blev kørt. Aftenen blev afsluttet med Tour de France på Eurosport. 

 

Dag 2.

Denne dag blev brugt til at få nogle højdemetre i benene. Der blev kørt 2- 4 runder af 23 km med op til i alt ca. 1100 højdemeter. Et smut til den nærliggende by Vetlanda hvor ”godis-huset” blev plyndret og så skulle der lades op til dag 3 (hvilket igen foregik ved hjælp af Touren) og cykeltøjet havde brug for en vask.

 

 

Dag 3.

Badedagen. Dagen havde to indlagte træningsture. Først en kort tur ud til badestedet hvor frokosten blev nydt i det fantastiske vejr. Da rytterne efter et par timer havde fået nok af sol og vandbadningen blev cykeltøjet igen fundet frem og anden tur denne dag blev gennemført - dag 3 sluttede med fest ”på” Champ Elysees.

 

 Dag 4.

Udholdenhedsdagen. Endnu en dag hvor vejret var kanon. Ruten var tilrettelagt så distancen kunne blive 60 eller 70 km med 830 højdemetre på 95 km ruten der var max. distance. Senere på dagen efter bad og forplejning kørte alle (i bil) til Skuru-gata hvor der ventede en times vandring i klipperne for at komme til toppen på Skuru-Hatt med en smuk udsigt. Aftenen blev brugt ved endnu en badesø.

 

 Dag 5.

Afrejsedagen. Så blev det tid til at få pakket stumperne, men først skulle det sidste krudt brændes af. Nogle havde nok lidt mere at skyde med end andre, men endnu en rute blev kørt så de ryttere der i løbet af de fem dage på sommercampen kørte længst, kom alt i alt kom op på den anden side af 350 km og de der havde brug for mindre kom op på ca. 250 km.

 

Tak til ryttere, søskende og forældre for 5 gode dage med masser af træning, hygge, shoppeture, loppemarked-besøg, badning, film, snak, godt vejr og god mad.