I det netop afviklede DM for B & U, lykkedes det for Cykling Odenses U17 rytter Rasmus Lund Pedersen at indkassere to flotte placeringer.
 
På lørdagens enkeltstart blev Rasmus nr. 4 ud af 136 startende ryttere, og i søndagens linieløb blev han nr. 2. Rasmus var løbets mest aggressive rytter med angreb fra start, og soloudbrud i en del af løbet. Senere blev han indhentet af en forfølgergruppe bestående af nogle af løbets øvrige favoritter.
 
Det hele endte i en 6 mands førergruppe, hvor Frederik Madsen fra Ballerup var hurtigste mand over stregen – efterfulgt af Rasmus og Julius Johansen (sidstnævnte fra Hillerød).
 
Med sølvmedaljen om halsen, kan Rasmus Lund Pedersen se tilbage på en sæson, der har budt på flotte resultater i såvel Danmark som i udlandet. I foråret deltog Rasmus i det tjekkiske etapeløb Grand Prix Matousek, hvor han vandt en etape og sluttede som nr. 2 i det samlede klassement ud af 194 ryttere fra 12 nationer, og samtidig vandt løbets bjergtrøje.
 
Senere vandt han bakketrøjen i Tour de Himmelfart og for nylig bjergtrøjen i Askö Radjugendtour - verdens største etapeløb for U17 ryttere.
 
 I næste måned venter Criterium Euponeen Jeunes i Luxenburg, hvor bjergtrøjen sikkert også vil være i spil. 
 
 
 
 
--