Fyen Rundt
Motions og elite cykelløb
SRAM
Cycle Service Nordic ApS er nordisk…
Kingo-Tech | Vi samler dine IT tråde
Kingo-Tech er en Odenseansk IT…
Bryggeriet Vestfyn
A/S Bryggeriet Vestfyen er et…
MuliXpertenlogo.jpg
Nyt Syn - Otterup
NYT SYN præsenterer nu, i samarbejde…
Rosa Danica
Rosa Danica A/S er en moderne…
Udvikling Fyn
Udvikling Fyn er ejet af fem fynske…
Bergholdt
Med masser af erfaring fra 15 år i…
CykelXperten
Dette er et logo fra vores sponsor
Skousen - Bolbro
Danmarks førende og mest erfarne…
Xtreme
Det danske varemærke Xtreme blev skabt…
Climacell - NAturlig isolering
Climacell Nature - borfri…
Riwall
Liftudlejning
Fyens Stiftidende
I 1771 fik Christian Gormsen Biering…

Kommende begivenheder

02 dec 2017 12:30 -
Julehygge i klubhuset for børn
31 dec 2017 10:00 - 12:30
Champagnecykling

Søgefunktion

Hjemmeside statistik

Antal visninger af artikler
911156

22. Internationale Kids Tour Berlin

 

Det sidste udenlandske etapeløb i denne sommer er igen i Tyskland, hvor der lægges landevej til et stort og attraktivt løb, bestående af 4 etaber.

 

Anders Lilliendal er en af fire U15 drenge der tog afsted som Jysk/Fynsk distriktshold. 

 

Der er 144 ryttere til start fra 8 nationers landsforbund. Så konkurrencen er virkelig hård. 

Fredag er 1. etape en enkeltstart hvor holdet opnår flotte placeringer ... nemlig en 3. 4. 15 & 55. plads. Det giver en samlet 2. plads i holdkonkurrencen, som i øvrigt holdes til løbets afslutning.

 

Lørdag er 2. etape en holdtidskørsel på 7,7 km. Det klares på 10 min 34 sekunder hvilket svarer til en gennemsnitfart på 44 km/t. Det rækker til en 5. plads blot 12 sekunder fra vindertiden. 

 

Lørdag 3. etape er linieløb så nu er det igen til til at få sprinterbenene kørt op i omdrejninger. 3 omgange af 7,7 km med indlagte spurter på 1. og 2. omgang. Det er dog etaperesultatet der køres efter. Det lykkedes for Anders Lilliendal at spurte sig til en flot 2. plads efter et perfekt lead-out af Morten Andreas Stampe fra Odder CK.

 

Søndag 4. Etape. Det er nok det løb drengene har glædet sig allemest til. Et gadeløb der foregår på Kurfürstendam, som er en af Berlins mest kendte gader. 19 omgange af 2,2 km med 180 graders sving i begge ender det er en hård en når 144 ryttere skal kæmpe om positionerne. De danske drenge klarer det super godt. Halvt henne i løbet er det klart at løbet skal afgøres i en gruppe på ca. 50 ryttere. Alle drengene er i denne gruppe og dermed er 4. & 7. plads i det samlede klassement så godt som sikret. Anders kan nu koncentrere sine kræfter på den afsluttende spurt. Det var lige ved at gå galt. Styrter på 13 omgang i et af de to sving, men får kørt sig frem igennem feltet og er klar. Det bliver en tæt spurt og resultatet bliver en 3. plads, hvilket er meget tilfredsstillende. 

 

Således sluttede denne sommers udfordringer ved diverse etapeløb. En del erfaringer rigere og ikke mindst en masse gode timer sammen med ryttere fra klubben og internationale klubkammerater.

 

 

Anders Lilliendal på podiet og i spurten 

 

 

 

-