Bryggeriet Vestfyn
A/S Bryggeriet Vestfyen er et…
Nyt Syn - Otterup
NYT SYN præsenterer nu, i samarbejde…
Skousen - Bolbro
Danmarks førende og mest erfarne…
Skoda Odense
ŠKODA Odense er en del af Semler…
Kingo-Tech | Vi samler dine IT tråde
Kingo-Tech er en Odenseansk IT…
Bergholdt
Med masser af erfaring fra 15 år i…
MuliXpertenlogo.jpg
Riwall
Liftudlejning
Fyens Stiftidende
I 1771 fik Christian Gormsen Biering…
Odense Cykelbane
Odense Cykelbane
Rosa Danica
Rosa Danica A/S er en moderne…
Konica Minolta
Velkommen til Konica Minoltas Business…
SRAM
Cycle Service Nordic ApS er nordisk…
Fyen Rundt
Motions og elite cykelløb
Udvikling Fyn
Udvikling Fyn er ejet af fem fynske…
Første søndag i maj - nogen fejrede konfirmation - andre fejrede cykelfest med Cykling Odense som vært. Ibjerg dannede rammen med mange snirklede singletracks, hop og drop, svære opkørsler. Anstrengelserne afspejlede sig i ansigterne på selv de mest hårdkogte unge mountainbikere. 79 børn og unge var mødt op for at få en bid af kagen. De kæmpede en brag kamp mod sig selv, konkurrenterne og bakkerne. Ruten var i den svære ende for en nybegynder og det satte sit præg på løbet, når trætheden viste sig.¨

Cykling Odense leverede høj kvalitet fra Speakeren som kommenterede på de dygtige unge mennesker. Til forret kørte U9, U9P og U11P på en herlig rute, hvor de dog skulle forcere nogle drop som var svært fremkommelige for 20" hjulene. Det er altså fedt at være tilskuer til sådan en flok glade ryttere som lever sig så meget ind i turen. Selv i U9 klassen var der intense opgør på singletrack'en, og spurtopgør på målstregen. De har lært hvor de skal hen - FREMAD! Og fedt at de kan begejstres på vejen.

Hovedretten blev serveret for U11, U13 og U13P, som skulle køre fuld rute i det kuperede terræn. Især for U11 drengene blev det en lang forestilling, med sluttider hen ved 1 time. Det er for meget og vi ser på dette inden næste løb.

Desserten blev indtaget under dagens mindste og nok mest konfirmationsramte start. U15 og U17 drenge troede måske det var en let dessert, men dertil måtte de tro om. Der blev gået til den og givet gas - der blev hoppet og fløjet i bedste Nino Schurter stil. Men når man siger hop, må man også køre op.

Alt i alt en fantastisk fest med mange klubber repræsenteret på podiet, Mountainbike Club Vejle, MTBKolding, Varde Cykel Klub, Cykling Odense, Århus MTB, Mols Junior MTB, Team PliniussenGrafisk, Team Gedved Junior, Hald Ege MTB. Det er fedt at køre i en klub og fedt at mødes med andre klubber til løb. Nye venskaber opstår i skoven.

Tak til Cykling Odense for et godt arrangement. Med hjælp fra vejrguderne og den nyligt udsprunge bøg lavede I en flot kulisse for 2. afdeling af DCU Ungdoms Cuppen - Syddanmark. Tak til Jan i tidtagningstraileren for at have styr på sagerne!

#2 /Katrine Vedersø Sølvhøj