Fyens Stiftidende
I 1771 fik Christian Gormsen Biering…
Kingo-Tech | Vi samler dine IT tråde
Kingo-Tech er en Odenseansk IT…
Konica Minolta
Velkommen til Konica Minoltas Business…
Skousen - Bolbro
Danmarks førende og mest erfarne…
MuliXpertenlogo.jpg
Nyt Syn - Otterup
NYT SYN præsenterer nu, i samarbejde…
Skoda Odense
ŠKODA Odense er en del af Semler…
Xtreme
Det danske varemærke Xtreme blev skabt…
Climacell - NAturlig isolering
Climacell Nature - borfri…
Riwall
Liftudlejning
Udvikling Fyn
Udvikling Fyn er ejet af fem fynske…
Odense Cykelbane
Odense Cykelbane
Bryggeriet Vestfyn
A/S Bryggeriet Vestfyen er et…
CykelXperten
Dette er et logo fra vores sponsor
Rosa Danica
Rosa Danica A/S er en moderne…

Kommende begivenheder

02 dec 2017 12:30 -
Julehygge i klubhuset for børn
31 dec 2017 10:00 - 12:30
Champagnecykling

Søgefunktion

Hjemmeside statistik

Antal visninger af artikler
911560

Lørdag den 7. november havde vi i Cykling Odense et særdels inspirende krystalkuglemøde, hvor Cykling Odenses fremtid blev sat på dagsordenen.

Efter et par indledende "faktaslides" om Cykling Odense, hvor det blandt andet blev oplyst at Cykling Odense i 2015 har været den klub der har flest licenshavende ryttere i Danmark og at vi nu er mere end 300 medlemmer, faldt emnet på kommunikation.

Her var det Rektor for Odense Teaters skuespilskole Peder Dahlgaard der talte om kommunikation - om de første 20 sekunder, de første 20 ord, og de første 20 skridt.

Peders indlæg blev holdt med et ganske særligt glimt i øjet!

Men alle deltagere forstod helt sikkert Peders budskab om, at betydningen af det at præsenterer sig selv og klubben på en åben, smilende og imødekommende måde når man møder nye børn, forældre og medlemmer for første gang - kan være helt afgørende for om disse personer får lyst til at være en del af Cykling Odense.

Heidi Grabriel Hansen fra DGI talte i sit indlæg efter frokostpausen om hvad andre cykelklubber har gjort for at få flere piger/kvinder i cykelsporten. Heidis tanker og anbefalinger vil blive genstand for yderligere drøftelser her vinteren over. Alle er enige om, at der er et stort potentielle for pige- og kvindecykling, men at det kræver en selvstændig strategisk beslutning og ikke mindst nogle kvindelige ildsjæle der med opbakning fra hovedbestyrelsen, kan sætte gang i dette.   

Efter Heidis indlæg var der arrangeret gruppearbejde for deltagerne på mødet. Der blev opdelt i tre grupper og der blev arbejdet intenst eftermiddagen igennem og mødet sluttede af med en opsummering af alle de forslag og anbefalinger som grupperne fremkom med til hovedbestyrelsen.

Det vil fører for vidt at tage alle anbefalingerne med i denne nyhed, men ét område gik markant igen i alle tre gruppers arbejde - og det var ønsket om et stærkere socialt fællesskab på tværs af disciplinerne i klubben. 

Anbefalingerne her var mange, men at de allerede arrangerede sociale arrangementer bør suppleres med f.eks. klubfesten, regelmæssige klubaftener med foredrag, fællesspisning, træning på tværs af discipliner og meget andet.