Som opfølgning på vores møde om fremtidens Cykling Odense den 7. november starter Cykling Odense efter nytår Chain Academy, som skal gøre det endnu sjovere og endnu mere lærerigt at være en del af Cykling Odense.
 
På ”krystalkugle-mødet” først i november var der flere, der efterlyste nogle muligheder for at møde andre cykleentusiaster end dem man lige cykler med eller omgås i hverdagen. Under navnet Chain Academy vil vi derfor skabe en række aktiviteter, som rækker på tværs af afdelingerne. Det vil dels være sociale og sportslige aktiviteter, men også aktiviteter, som man kan blive klogere af.

Nogle af de arrangementer, som vi i første omgang arbejde på at afholde er:
  •  
Talentudviklingsmiljø i topklasse
Hvordan skaber man et klubmiljø, der fremme udvikling af talenter på både det sportslige og personlige plan.

Massagekursus for par

Ville det ikke være skønt, hvis kæresten eller ægtefællen kunne give en gang massage, når du har ømme stænger. På den anden side vil de nok gerne have, at du kan gøre gengæld.

Cykling med stjernerne
En tur for børne- og ungdomsafdelingen, hvor vi cykler og snakker med topryttere.

Vi har flere idéer på tegnebrættet, men hører naturligvis også gerne fra dig, hvis du har forslag til arrangementer, som kunne gøre det sjovere og mere lærerigt at cykle i Cykling Odense.

Hvis du har forslag til aktiviteter i Chain Academy, som du ville elske at deltage i, så er du velkommen til at kontakte en af følgende personer pr. telefon.

Thorkild Honore på telf.: 25 29 28 52
Jan Bendtsen på telf.: 40 76 75 59