Så har vi taget hul på et nyt og spændene år 2016, med rigtig mange planlagte aktiviteter inden for alle cykelsportens discipliner.
Øverst på vores hjemmeside er der et link som du kan anvende for betaling af det årlige kontingent.
Du kan også trykke på dette link for at komme direkte videre til kontingentbetaling.

Hvis du som forældre eller blot god ven af Cykling Odense gerne vil give et bidrag til det daglige arbejde i klubben opfordres du til at melde dig som passiv medlem - det koster kun 150,00 kr.
Til dig der også kører på banen se under Læs mere 

 

Hvem kan træne med i licenstræning og i hvilke grupper?

Alle ryttere der har tegnet DCU licens kan deltage i denne træning uanset klubforhold.

Det vil være muligt at træne 2 – 3 gange om ugen. Er man U19 rytter, træner man med andre U19 ryttere fra andre klubber. Er man U15 træner man med U15 ryttere fra andre klubber - og så fremdeles.

Priser for at træne på banen for licensryttere?

Der betales et træningsgebyr på kr. 1000,- for U17 - U16P - Junior - Voksne. 800 kr. for B/U. Træningsgebyr dækker fra 1. januar til 31. december. Træningsgebyr dækker udelukkede deltagelse i træningen på Cykle Arenaen og er ikke et medlemskab af Cykling Odense, da disse er 2 forskellige enheder. 
Betaling af træningsgebyr se nærmere under "Træningsgebyr Licens".

Leje af cykel.

Hvis man ikke allerede ejer en banecykel, vil det være muligt at leje en sådan. Pris for en sæson er kr. 400,-.  Der medbringes egen pedaler ved leje af cykel. Det er obligatorisk at køre på banecykel.

Træning børn/unge (9-14 år)

Børneafdelingen vil i den daglige træning have fokus på grundlæggende introduktion til banecykling. Dette blandet med konkurrence og miljøet omkring banen skal fastholde de unge til fortsat dyrkelse af banesporten.

Træning ungdom, junior og voksne (+ 15 år)

Udover der her ligeledes gives en introduktion til banecykling, vil der være endnu mere specifik træning i de enkelte discipliner som banesporten kan tilbyde, med henblik på mere målrettet talentudvikling. Som eksempel kan nævnes et sprint og dameprojekt der startes op med på Cykle Arenaen i samarbejde med DCU.

Hvem skal man henvende sig til?

Interesserede nye ryttere kan henvende sig til Claus Rasmussen på mobil 20 32 73 83 eller mail clausr@stofanet.dk og aftale nærmere om det videre forløb.