2016 er faret afsted på rigtig mange måder i Cykling Odense.

Vi har haft et utroligt aktivt forår, med en stor tilslutning til alle de træningsaktiviteter som har været tilrettelagt inden for de forskellige discipliner og i alle aldersgrupper.

Alt den flid der har været lagt i træningen har også kunne ses på alle de rigtig gode placeringer vores ryttere har opnået foråret igennem - det er blevet til mange podieplaceringer undervejs, så Cykling Odenses farver har været meget synlig i det danske cykelbillede.

Skoleturneringen

Foråret igennem har den snart legendariske Skoleturnering været afviklet under Allan Poulsens ledelse, med hjælp fra et bredt korps af frivillige hjælpere. Skoleturneringen giver mulighed for at mange tusind skoleelever får mulighed for at prøve kræfter med cyklebanen og Cykling Odense. Aktiviteterne er med til at fremme vores brand såvel hos skoleeleverne som skolerne, men politikerne på rådhuset har også fået øje på det store arbejder der bliver gjort. Du kan læse mere om Skoleturneringen ved at trykke på dette link

Fyen Rundt    

Lørdag den 11. juni afholder Cykling Odense Fyen Rundt. Vi kan stadig godt bruge nogle ekstra hjælpere på dagen - så har du lyst til at give en hånd med, alt fra nogle få timer til flere timer, kontakt da Claus Rasmussen på telefon 20 32 73 83. 

 

I forbindelse med start og målområdet vil der sædvanen tro, være rigtig mange aktiviteter og forskellige former for underholdning. I år vil der også være muliged for at gøre et godt tøjkøb, da vi laver et restudsalg af udgåede trøjer og bukser - til en enhedspris på 250,00 kr pr. del.

 

Selve løbsafviklingen ser sådan ud:

 

Starttider:

333 km: Start fra. kl. 02.00. Sidste startgruppe kl. 04.00

180 km: Start fra. kl. 9:00
110 km: Start fra kl. 10:00
65 km: Start fra kl. 10:45

Startgrupper:
Rytterne placeres i startgrupper af maks. 75 deltager. Grupperne sendes af sted med 4 minutters interval.
Du vil senest d. 9. juni modtage en mail med din eksakte startgruppe og starttidspunkt.

Startnumre:
Udlevering af startnumre foregår fra sekretariatet i start og mål området på følgende tidspunkter:

Fredag d. 10. juni kl. 14.00 – 19.00
Lørdag d. 11. juni fra kl. 7.00 samt fra kl. 01.30 – 04.00 (Hele Øen Rundt – 333 km. deltagere)

Det opfordres til at man afhenter sit startnummer om fredagen.

Tidstagning:
Dine tider registereres via Sportstiming. Du skal montere tidstagningsetiketten på højre side af din hjelm.

Start- og målområde:
Start- og målråde for alle distancer ligger ved Odense Idrætshal på Møllemarksvej

Præmier:
Der er ingen præmier til de hurtigste på de fire ruter. Der er bakkespurt præmier til de 10 hurtigste der først når toppen af den legendariske Vissenbjergbakke på henholdsvis 180, 110 og 65 km.

Er du den allerførste, der kommer op ad bakken på en af de tre ruter, bliver du desuden den stolte vinder af en mindeværdig pokal, som du kan tage med hjem til evig arv og eje.

Omklædningsfaciliteter:

Der findes bad og omklædningsfaciliteter i Odense Idrætshal ved start- og målområdet. 

 

Læs mere om Fyen Rundt ved at trykke på dette link

 

Kør i klubbens tøj

Når du deltager i licensløb under DCU, SKAL du køre i klubbens tøj - dels siger reglerne det, men vi har også lovet vores sponsorer at vores ryttere gør det, så sponsorerne kan få promoveret deres logo på bedste vis..

Til træning, der skal du ikke køre i klubbens tøj, MEN du opfordres KRAFTIGT til at gøre det, først og fremmest fordi vi ønsker at promoverer såvel vores sponsorer som Cykling Odense - og endeligt er det jo også fedt at føle sig som en del af et fællesskab, når vi tørner ud i klubbens farver. .

 

 

God sommer til alle 

Hovedbestyrelsen vil gerne med dette nyhedsbrev benytte lejligheden til at ønske alle en rigtig god sommer - en særlig god sommer ønskes alle vores frivillige hjælpere og ledere, uden jeres aktive deltagelse ville det ikke være muligt at få stablet alle de ting på benene som vi har i Cykling Odense, tak for det.