• Fredag den 16. september blev Lasse Norman Hansen fejret af sin barndomsklub Cykling Odense i Thorvald Ellegårds Arena. 

Det var en tydelig glad Lasse Norman der blev hyldet af alle de fremmødte. Lasses fremtodning vakte stor sympati hos de fremmødte og ikke mindst Cykling Odenses  mange børneryttere fik en autograf med hjem . 

Se billeder fra aftenen ved at trykke på dette link

Lasse vil i de næste par år have sin hovedfokus på landevejen, men der venter et nyt OL forude - så om et par år er der chance for at Lasse atter bliver hyppig gæst på banen i Odense, når der atter skal trænes op mod det kommende OL.

Morten Risbjerg Hansen - ny indehaver af den danske timerekord

I forlængelse af fejringen af Lasse Norman Hansen faldt fokusen på den 37 årige rytter Morten Risbjerg Hansen fra Roskilde. Morten havde sat sig for at slå den danske timerekord på banen og lad det være sagt med det samme, det lykkedes!

Som tidligere nævnt her på hjemmesiden er det Tom Dalkvist der i 1994 satte den sidste rekord, hvor han kørte 46,480 km i Forum i København.  Morten Risbjerg Hansen nåede med den nye danske rekord 47,232 km - stort tillykke til Morten, vi håber at se dig rigtig tit på banen i Odense.