Skousen - Bolbro
Danmarks førende og mest erfarne…
Fyens Stiftidende
I 1771 fik Christian Gormsen Biering…
Climacell - NAturlig isolering
Climacell Nature - borfri…
Nyt Syn - Otterup
NYT SYN præsenterer nu, i samarbejde…
Bryggeriet Vestfyn
A/S Bryggeriet Vestfyen er et…
SRAM
Cycle Service Nordic ApS er nordisk…
MuliXpertenlogo.jpg
Konica Minolta
Velkommen til Konica Minoltas Business…
Xtreme
Det danske varemærke Xtreme blev skabt…
Kingo-Tech | Vi samler dine IT tråde
Kingo-Tech er en Odenseansk IT…
Fyen Rundt
Motions og elite cykelløb
Odense Cykelbane
Odense Cykelbane
Skoda Odense
ŠKODA Odense er en del af Semler…
Rosa Danica
Rosa Danica A/S er en moderne…
Udvikling Fyn
Udvikling Fyn er ejet af fem fynske…

I 1968 blev en ung mand på blot 30 år ansat som sportsleder på Odense Cykle Bane. Fire år forinden havde han afsluttet sin karriere som en mere end habil banerytter, i en periode hvor der var mange om buddet – også i Odense. Han var bidt af parløb, og i slutningen af 1950’erne tog han om vinteren ofte turen til Forum for at køre med i amatørparløbene på Vinterbanen. Samme interesse, kombineret med lidt rejse- og eventyrlyst, fik ham til at tage et par sæsoner på de europæiske vinterbaner som løberdreng for Kay Werner og Palle Lykke i 6-dagesløbene. I 1968 blev en ung mand på blot 30 år ansat som sportsleder på Odense Cykle Bane. Fire år forinden havde han afsluttet sin karriere som en mere end habil banerytter, i en periode hvor der var mange om buddet – også i Odense. Han var bidt af parløb, og i slutningen af 1950’erne tog han om vinteren ofte turen til Forum for at køre med i amatørparløbene på Vinterbanen. Samme interesse, kombineret med lidt rejse- og eventyrlyst, fik ham til at tage et par sæsoner på de europæiske vinterbaner som løberdreng for Kay Werner og Palle Lykke i 6-dagesløbene. 

Den unge sportsleder Kurt Rasmussen igang med at betjene sit tekstbehandlingsanlæg, anno 1968

 

 
Jeg har set ham køre i Forum og på Ordrupbanen, men det er først og fremmest som en dygtig og engageret sportsleder på Odensebanen, at jeg rigtig lærte ham at kende. Han var sportsleder i to omgange: 1968 til 1972 og igen 1980 – 1981. Sideløbende var hann free lance skribent for bl.a Fyens Stiftstidende og bladet Cykle Sport. I en periode var han UK-chef for de danske baneryttere. 
Kurt er ikke så aktiv i cykelsportsmiljøet længere, men han følger stadig med i sporten, og den berømte fynske lune fornægter sig ikke. Han er en ægte fynbo i den allerbedste forstand og en god ven!

Rico