Her i weekenden er der blevet kørt DM for de unge danske ryttere.
Lørdag den 26. august blev der kørt enkeltstartstart, og Ian sluttede på en flot 3. plads, slået med 16 sekunder af Frederik Wandahl, Roskilde og 9 sekekunder til sølvvinder, William Blume Levy, Horsens.

...

Søndag den 27. august blev der så kørt samlet start, og hvorfor ikke blive i medaljerækken, og sikre sig en sølvmedalje.

Pudsigt er det at det er de 3 samme medaljetager som i enkeltstarten, blot i anden rækkefølge, William tog Guld, Ian sølv og Wandahl måtte tage til takke med bronzen i dag.

 

Med denne weekend kan Ian se tilbage på en sæson med medaljer i enkeltstart, samlet start, og så også for nogle uger siden, hvor han blev danske mester i MTB for U17 ryttere
Også på banen og i cykel cross, er der hentet medaljer.

Cykling Odense havde Også Robin Skivild til start, og han kunne også havde været med helt fremme, men på enkeltstarten var der ikke ”hul igennem” og måtte nøjes med en 18. plads, mens det blev en 13. plads ved samalet start, men var dog med hjem og spurte om medaljer.

Især disse to ryttere viser ekstraordinære takter og der er gode muligheder for at vi vil høre meget mere til dem frem over, men der er også en del andre ungdomsryttere, som ligger lidt bag efter lige på tiden, men som sagtens kan rykke i de kommende år.

I Cykling Odense glæder vi os selvfølgelig meget over denne weekend.