Motionsafdelingen

Cykling Odense har en aktiv motionsafdeling, der har historiske rødder, der rækker mere end 50 år tilbage.

Der trænes på flere forskellige tidspunkter ugen (og året) igennem, ligesom der afholdes træningslejre, deltages i motionsløb, og vi samles til sociale arrangementer.

 

For Kvinder

Lidt om de fastlagte træningsture og tider

Hver mandag kl. 18.00, og onsdag kl. 18.00 i ulige uger

Vi mødes omklædte og klar til at køre fra Klubhuset med indkørsel fra Højstrupvej. Der køres en tur på en længde varierende fra 35 til 45 km alt efter vind og vejr, og hvem der er mødt frem. Turen planlægges som regel således, at vi kører ud i modvind og hjem i medvind. Vi starter op i én til to eller tre grupper afhængig af de fremmødtes styrkeforhold eller også køres ud i samlet flok, med en eventuel opdeling efter 10-15 km. På turene gives der ind imellem gas med spurt til bakketoppe, byskilte eller lignende, men der er altid opsamling, således at ingen overlades til at køre hjem alene. På disse ture er vi ofte omkring 15 – 20 ryttere.

 

For herrer

Lidt om de fastlagte træningsture og tider:

Lørdag kl. 10.00 og onsdag kl. 18.00:

Vi mødes omklædte og klar til at køre fra Klubhuset med indkørsel fra Højstrupvej. Der køres en tur på en længde varierende fra 50 til 70 km alt efter vind og vejr, og hvem der er mødt frem. Turen planlægges som regel således, at vi kører ud i modvind og hjem i medvind. Enten starter vi op i én, to eller tre grupper afhængig af de fremmødtes styrkeforhold eller også køres ud i samlet flok, med en eventuel opdeling efter 10-15 km. På turene gives der ind imellem gas med spurt til bakketoppe, byskilte eller lignende, men der er altid opsamling, således at ingen overlades til at køre hjem alene. På disse ture er vi ofte omkring 20-30 ryttere.

 

300720111240 (kopier)

 

Søndag kl. 10.00:

En gruppe af ældre medlemmer kører den traditionsrige Padesø tur. Vi mødes ved Klubhuset ved cykelbanen (indkørsel fra Højstrupvej).

Denne tur har fundet sted i over 50 år og er startet af det, der dengang hed Odense Cyklebanes Officials- og Turistafdeling, som sammen med tilsvarende klubber omkring cyklebanerne i Aarhus og Ordrup var starten på motionscykling, som vi kender i dag under Danmarks Cykle Union. 

 

Onsdag og fredag kl. 10.00:

En gruppe af "seniorer" og andre der har fri, når andre arbejder, kører onsdag og fredag formiddage.

Turene foregår meget lig søndag, dog bortset fra onsdage i sommerhalvåret, hvor den står på en "bjergtur" via Elmelund, Magtenbølle, Vissenbjerg og hjem via Langesø.

Læs også vores guidelines for dig der deltager i motionscyklingen ved at trykke her  

 

Medlemskab:

For at deltage i klubbens aktiviteter kræves medlemskab, men naturligvis kan man som gæst deltage på nogle træningsture inden evt. medlemskab. 

Yderligere information kan indhentes hos klubbens bestyrelse. 

 

Du er velkommen:

Har ovennævnte vækket din interesse, er du velkommen til at dukke op uanmeldt og ganske uforpligtende til en cykeltur - læs eventuelt vores imagefolder ved at trykke her

Se billeder fra motion ved at trykke her.

Du kan under "Træning" se hvornår vi træner.