Bryggeriet Vestfyn
A/S Bryggeriet Vestfyen er et…
Rosa Danica
Rosa Danica A/S er en moderne…
CykelXperten
Dette er et logo fra vores sponsor
MuliXpertenlogo.jpg
Skoda Odense
ŠKODA Odense er en del af Semler…
SRAM
Cycle Service Nordic ApS er nordisk…
Fyen Rundt
Motions og elite cykelløb
Riwall
Liftudlejning
Kingo-Tech | Vi samler dine IT tråde
Kingo-Tech er en Odenseansk IT…
Xtreme
Det danske varemærke Xtreme blev skabt…
Skousen - Bolbro
Danmarks førende og mest erfarne…
Odense Cykelbane
Odense Cykelbane
Konica Minolta
Velkommen til Konica Minoltas Business…
Bergholdt
Med masser af erfaring fra 15 år i…
Fyens Stiftidende
I 1771 fik Christian Gormsen Biering…

Kommende begivenheder

28 okt 2017 09:00 - 12:00
MTB-Kidzhyggeformiddag
31 dec 2017 10:00 - 12:30
Champagnecykling

Søgefunktion

Hjemmeside statistik

Antal visninger af artikler
886938
Internationalt Talents Development Team
Af Kristian Lilliendal
 
Riwal-Climacell Junior har indledt et nyt og spændende samarbejde med tre udenlandske klubber, for at give talenter mulighed for at udvikle sig internationalt.
 
Samarbejdet har fået navnet; Intenational Talents Development Team.
I første omgang var målgruppen U19 ryttere, men som projektet skred frem er den primære målgruppe udvidet med U17 klassen. Det giver moderklubbens (Cykling Odense) øvrige talenter helt op til U23 klassen mulighed for at bruge samarbejdet.
I al sin enkelhed har hver klub i samarbejdet udvalgt en række løb som hver for sig er interessante. I disse løb sørger hjemlandets klub for det praktiske. Det giver Riwal-Climacell Junior og Cykling Odense 15-20 unikke løb i udlandet, hvor vi kan stille med 1-3 ryttere plus leder, eller fuldt hold og i visse tilfælde mix-hold.
 
Samtidig, er det også en god måde at få sendt ryttere afsted på, når vi skal tage økonomien i betragtning. Vi kan have de rigtige ryttere med til de rigtige løb og forhåbentlig flere gange end hvis vi selv stod for det hele.
 
Omvendt skal vi også være parate til at yde samme indsats over for ryttere fra de udenlandske hold. Som bonus får vi tiltrukket nye ryttere til de danske løb hvilket forhåbentlig er med til at gøre dem endnu mere spændende at deltage i. Så noget for noget og forhåbentlig Win-Win for begge parter.
 
Det er et samarbejde jeg håber kan åbne nogle døre for et så ungt og nystartet hold som Riwal-Climacell Junior er. Vi er jo ikke automatisk inviteret til en masse løb ude i Europa efter kun et års levetid.
 
De hold der indgår i samarbejdet pt. er: Avia Wcup Cycling Team (Belgium), Papillon-Rudyco-Janatrans Cycling Team (Belgium), Centre de Formation Cycliste Condorcet VCA Saint-Quentin (France),  Riwal-Climacell Junior (Denmark). Alle hold er i på den ene eller anden måde tilknyttet Spezialized der har stået for den første kontakt i dette projekt.
 
Se mere på facebook.com/ITDTeam