Cykling Odense rytter til Rothhaus-bike-giro

09-08-2021

Cykling Odense har været i Sydtyskland og kørt etape-MTB løbet Rothhaus-bike-giro – et ret stort løb med deltagelse af flere nationer.

Og efter flot kørsel af Ian Millennium i Demin Cuppen – i Vissenbjerg, hvor han blev nr. 5 var han klar til dette løb. Ian Millennium lagde godt ud og vandt de første to etaper, men på 3. etape var der koks i ruteangivelsen og han kørte desværre forkert og tabte over et minut.

På 4. etape tog han så revanche og vandt igen, og sluttede samlet på en 3. plads. Slået af ex europar og tysk mester og den schweiziske MTB maraton mester, så kvaliteten var ganske fornuftig.

Løbet er et meget hård løb med mange højdemeter og neden for findes link til hjemmeside hvor der kan læses mere om løbet. 94 rytter fra 6 nationer var til start og Cykling Odense havde flere ryttere med og Niels Rasmussen kørte også et flot løb og endte på en samlet 8. plads.