Prøv banecykling

Odense Cyklebane

Træning 

 

Træningen for nye ryttere over 18 år:

Her er det muligt at prøve banecykling gennem Åben Motiondet kræver ikke medlemsskab af Cykling Odense for at tilmelde sig her.

 

Events 

Gennem Cykling Odense har du mulighed for at prøve et banecyklingsevent på Odense Cyklebane. Et baneevent er en sjov og anderledes aktivitet, så vil du udfordre dine venner, kollegaer, træningsgruppe mm. Så book et event, og test jeres evner på de 42 graders stejle sving. I vil blive instrueret og guidet igennem dagen af vores instruktører, som vil hjælpe jer med indstilling af cykler, teknik samt tips og tricks. Jeres instruktør vil planlægge et program, så I får prøvet flere af banecyklingens forskellige discipliner.

Et event varer i 2 timer. Vi stiller cykler til rådighed, så du skal blot medbringe cykelhjelm, passende tøj, drikkedunk og pedaler hvis du vil cykle i dine egne cykelsko. Er der en eller flere, som ikke ønsker at cykle på cyklebanen, er det muligt at cykle på en e-cykel i stedet for. Det er muligt at være kreativ med sit event, så hvis I har nogle ønsker til jeres event, så lad os vide det. Det er muligt at tilkøbe forplejning i form af sandwich og sodavand/øl og/eller kaffe/te og kage.

Kontakt Anika Rasmussen på mobil 22435678 eller mail anika.rasmussen@gmail.com   - OBS! Der kan forekomme længere svaretid grundet arbejdet med Fyen Rundt d. 14 maj