Tøjkøb

Du kan to gange om året forudbestille/købe cykeltøj af en meget høj kvalitet ved Cykling Odenses tøjleveandør CUORE.

Udvalget af produkter her er meget omfattende, og indeholder mange spændende "add on" produkter, som vi ikke selv lagerfører.

Vi annoncerer løbende og i god tid, hvornår du kan bestille dit tøj på COURES (leverandørens) WEB-Shop. Det gør vi på vores hjemmeside og i vores Facebook-grupper.

 

Mest solgte cykeltøj og afhentning af cykeltøj

Havde du ikke mulighed for at bestille tøj, da Cuores bestillingsvindue var åbent, er du altid velkommen til at kigge forbi Design Cykler på Rødegårdsvej 180, 5230 Odense M, fra mandag til fredag, hvor du kan prøve og købe vores tøj - husk dit DK/Visacard. De lagerfører alt det cykeltøj, vi har på vores egen webshop (se mere her). 

Vigtigt

Vent med at bestille og betale tøjet via vores webshop, til du står i Design Cyklers butik (mandag til fredag) og har fundet den rigtige størrelse. Design Cyklers personale skal se din betalingskvittering, før de må udlevere tøjet til dig. Betalingskvitteringen må ikke være mere end 15 minutter gammel. Det er (endnu) ikke muligt at få tilsendt klubtøj som pakke, hvorfor alle bestillinger skal afhentes hos Design Cykler i Odense M. 

 

Fritidstøj

Vi er glade for at præsentere vores nye sortiment af fritidstøj hos Cykling Odense. Takket være vores nye samarbejdspartner, ZO24, er vi nu i stand til at tilbyde vores medlemmer et omfattende udvalg af fritidstøj med vores karakteristiske logo til konkurrencedygtige priser.

Webshoppen er designet til at give dig en problemfri købsoplevelse, hvor tøjet sendes direkte hjem til dig.

For at begynde at handle, skal du først oprette en profil på ZO24’s webshop. 

Du kan oprette din profil ved at trykke på dette link. 

Når din profil er oprettet, kan du altid få adgang til shoppen, ved at besøge dette link.

Vi glæder os til at se dig i vores nye fritidstøj!