Kontingent, Cykling Odense

Årgang: Alle årgange Pris: 900,00 DKK Rater: 0% de første 4 måneder, derefter progressiv
Beskrivelse

For dit årlige kontingent, får du adgang til at dyrke alle cykelsportens discipliner, bane, cross, landevej og mountainbike - alle under former hvor fællesskabet og glæden ved at cykle, er i centrum,.

Naturligvis er det også de gode præstationer og resultater der stræbes efter, til dette formål har vi dygtige trænere som forstår at forene det sociale aspekt med det sportslige.

I tillæg hertil får du mulighed for at købe cykeltøj af høj kvalitet i vores WEB-shop, læs mere herom ved at trykke på dette link.

Passive medlemmer

Alder: Alle aldre Pris: 200,00 DKK Rater: 0% de første 4 måneder, derefter progressiv
Beskrivelse

Du er måske tidligere rytter i Cykling Odense, men er ikke længere udøvende og deltager ikke i træningen i klubben. Alligevel vil du gerne støtte Cykling Odense og det arbejde klubben yder, navnlig for børn og unge.

Træningsgebyr cyklebane

Alder: Alle aldre Pris: 1.100,00 DKK Rater: Årlig (oktober)
Beskrivelse

Når du kører på landevejen eller i skoven, er der ingen ekstra omkostninger for Cykling Odense til faciliteter og drift.

Det er der naturligvis på cykelbanen, til delvis dækning heraf koster det derfor for voksne kr. 1000.- og for børn under 15 år kr. 800.-, oven i kontingentet.

Opbevaring af egen cykel (ikke leje af cykel)

Alder: Alle aldre Pris: 250,00 DKK Rater: Årlig (oktober)
Beskrivelse

Her kan du under sikre forhold få din egen cykel bag lås og slå, så du ikke behøver at transportere den frem og tilbage, hver gang du er til træning eller løb på cykelbanen.

Leje og opbevaring af banecykel, for børn og unge (1. oktober til 30. september)

Alder: Alle aldre Pris: 650,00 DKK Rater: Årlig (oktober)
Beskrivelse

Her kan du som barn under sikre forhold få din lejede cykel bag lås og slå, så du ikke behøver at transportere den frem og tilbage, hver gang du er til træning eller løb på cykelbanen.

Leje af landevejscykel eller mountainbike, for børn og unge (1. mar/30. sep)

Alder: 8-16 Pris: 500,00 DKK Rater: Årlig (februar)
Beskrivelse

Er du ny inden for cykelsporten, men måske stadig lidt usikker på om cykling er det rigtige for dig, kan du starte med at leje en landevejscykel eller mountainbike, inden du går ud og investere (måske) mange penge i din egen cykel.

Cyklerne er indkøbt med støtte fra Energi Fyn Fonden.

I perioder har vi "heldigvis" stor efterspørgsel på lånecykler, så vær forberedt på lidt ventetid.