Storslået Supercup-finale og næste udfordring for Cykling Odense's Ryttere

06-11-2023

Lørdag den 4. november blev Odense Cyklebane omdrejningspunktet for en spænden løbsdag. Supercup-finalen bød på intense konkurrencer i både Herre og Dame Elite, hvor topplaceringerne i cuppen skulle afgøres.

I Herre Elite-feltet var der ingen mangel på spænding og tæt løb. Efter en forrygende finale trådte Conrad Haugsted og Theodor Storm frem som vindere af Herrenes Supercup. De tog sejren foran Lasse Norman Leth og Robin Skivild, der sikrede sig en flot andenplads, på tredjepladsen fandt vi Oskar Winkler og Anders Fynbo.

I Dame Elite havde Ida Fialla i en stærk position inden finalen med en føring, som formåde at fastholde, og dermed tage den endelig sejre hos kvinderne. Det afgørende pointløb blev dog ekstra spændende, da Anika Rasmussen sikrede sig en tredjeplads ved at vinde den sidste spurt. Hun overhalede dermed Michelle Andres og Mathilde Aguirre, der lå hhv. 4 og 3 inden finalen startede. Fransesca Selva fastholdte sin 2. plads, selvom hun ikke var til start på finaledagen.

På selve finaledagen blev der også kørt løb for øvrige klasser, og alle resultater kan ses her.

Næste udfordring for Cykling Odense's ryttere: 3 Dages løbet i København d. 9 - 11 november

Efter den hæsblæsende Supercup-finale kan flere af Cykling Odenses ryttere se frem til den næste udfordring, nemlig 3 Dages løbet i København. Klubben sender ryttere til start i alle felterne og håber på spændende løb for rytterene.

Til start hos herre elite er Sebastian Juul og Arne Birkemose i par nr. 2.  Hos dame elite er Ida Fialla fra Cykling Odense  og Anna Hansen fra Team Rygter Powered by Carl Ras i par nr. 9. Anika Rasmussen går i kamp i par nr. 12 med Tessa Dijksman fra Holland.

I talentfeltet kan vi glæde os til at se Albert Hansgaard Jensen og Mathias Post fra OCK i par nr. 12. Derudover vil Tobias Bahn og Johann Bünger udgøre et rent Cykling Odense-par som par nr. 16.

Endelig er der også spænding at finde blandt mini-rytterne, hvor Johan Andersen vil konkurrere som par nr. 7 med sin sjællandske makker Valdemar Wagner. Et andet Cykling Odense-par, Emil Larsen og Storm Banke, kører som par nr. 3 i denne klasse.

Cykling Odense ser frem til at se rytterne give den gas i København og håber på endnu flere imponerende præstationer. I kan læse mere om 3 dages løbet her.